Εξειδικευμένο Service

Εκτός από την τεράστια ποικιλία ποδηλάτων και αντίστοιχων αξεσουάρ για τον επαγγελματία ή ερασιτέχνη ποδηλάτη, αλλά και για τον επισκέπτη της Νάξου που επιλέγει να κινηθεί με αυτόν τον τρόπο στο νησί, το Real Bike καλύπτει πλήρως το service των δίκυκλων οχημάτων του.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και την πιο απαιτητική επισκευή, όπως service σε αναρτήσεις ποδηλάτου, service στα υδραυλικά φρένα, ρυθμίσεις ταχυτήτων, ακτινολογήσεις, ακόμα και μετατροπές συμβατικών ποδηλάτων σε ηλεκτρικά.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την αποσκουρίαση ποδηλάτων, εξολοκλήρου ή τμηματικά, χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα που προλαμβάνουν τη διάβρωση.

Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες (Shimano, SRAM, Campagnolo) μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα βρούμε λύση σε κάθε πρόβλημα, άμεσα και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του ποδηλάτου εξασφαλίζει επιπλέον το καλύτερο δυνατό κόστος, που ως πελάτης, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε από την αρχή. Με έδρα τη Νάξο αλλά δυνατότητα εξυπηρέτησης ολόκληρων των Κυκλάδων.

Welcome Post Image

Αναλαμβάνουμε την Περιποίηση και τον καθαρισμό του ποδηλάτου σας!

Στο κατάστημα Real Bike αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ποδηλάτου, εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά και τη φροντίδα των μετάλλων, της αλυσίδας, των φρένων όταν απαιτείται.

Εξειδικευόμαστε στην αφαίρεση σκουριάς με ποσοστό επιτυχούς καθαρισμού πάνω από 80%, χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα που προλαμβάνουν τη διάβρωση. Σε περίπτωση μεγαλύτερης ζημιάς, που η σκουριά δεν έχει απλώς κολλήσει στο μέταλλο του ποδηλάτου, αλλά το έχει επηρεάσει σε βάθος προκαλώντας του μεγαλύτερη φθορά, χρησιμοποιείται το γνωστό αμερικάνικο προϊόν X Rust με ειδικό ph που δρα μεταξύ μετάλλου και σκουριάς.

Με την πολυετή εμπειρία μας αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε πλήρη αποσκουρίαση σε 24 – 48 ώρες, ακόμα και σε αντικείμενα εικοσαετίας! Χωρίς τρίψιμο!

Αναλαμβάνουμε την μετατροπή του ποδηλάτου σας από συμβατικό σε ηλεκτρικό!

Η Real Bike αναλαμβάνει την ανακατασκευή του συμβατικού ποδηλάτου και τη μετατροπή του σε ηλεκτρικό. Ακόμα και το τρίκυκλο μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρικό, ώστε να γίνει το απόλυτο εργαλείο μετακίνησης ενός ανθρώπου, ακόμα και μεγαλύτερου σε ηλικία.