Ποιοι είμαστε

Το Real Bike Naxos είναι ένα κατεξοχήν ποδηλατικό κατάστημα στη Νάξο. Στο Real Bike ικανοποιούμε την ανάγκη κάθε ποδηλάτη για καλύτερη εξυπηρέτηση, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και πρόσβαση σε ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων.

Real Bike

Η φιλοσοφία μας

Το Real Bike είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα ποδηλάτου. Είναι ένα σημείο συνάντησης των φίλων του ποδηλάτου, τόσο των νέων όσο και των πιο έμπειρων.

Στο Real Bike ζούμε με το ποδήλατο, είμαστε λάτρεις του ποδηλάτου και θέλουμε να σας μεταδώσουμε όλη αυτή την κουλτούρα, την αγάπη μας για τη φύση, τον υγιεινό τρόπο ζωής και τον αθλητισμό.

Για τους ανθρώπους της Real Bike το μέλλον βρίσκεται στην πράσινη ενέργεια. Το ποδήλατο πρέπει να μπει περισσότερο στη ζωή μας. Για το περιβάλλον, αλλά και για την υγεία. Τα αυτοκίνητα πρέπει να παραμείνουν στο parking, ώστε οι πεζοί και οι ποδηλάτες να απολαμβάνουν πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Το κατάστημα

Το κατάστημα ποδηλατών Real Bike δημιουργήθηκε στη Νάξο το 2014 από τον Ειρηναίο Μάκαρη, που αγαπά το ποδήλατο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε αναβάτη: από παιδικά ποδήλατα ισορροπίας, ποδήλατα πόλης ή βουνού, μέχρι και ηλεκτρικά. Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές αντιπροσωπείες και παρέχουμε, εκτός από την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ, εξειδικευμένο service και αποσκουρίαση ποδηλάτων.[/rider_welcome]