Ποιοι είμαστε

Ο Μιχάλης Μανιός, έχοντας σχέση με το ποδήλατο από τα παιδικά του χρόνια, έχει διανύσει μια μακρόχρονη πορεία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες ως αθλητής ο ίδιος αλλά και ως μηχανικός σε αγώνες dragster, ενώ χόμπι του ήταν το moto cross. Από το 2010 ασχολείται έντονα με το παλιό του πάθος, το ποδήλατο, συμμετέχοντας σε ποδηλατικούς αγώνες βουνού και δρόμου στις Κυκλάδες αλλά και πανελλαδικά, κερδίζοντας μάλιστα αρκετές πρώτες θέσεις, μετάλλια και κύπελλα.

Η συνάντησή του με τον Ειρηναίο Μάκαρη ήταν καθοριστική για να δημιουργήσουν ένα κατεξοχήν ποδηλατικό κατάστημα στη Νάξο. Η κοινή τους αγάπη για το ποδήλατο τους οδήγησε στο να φτιάξουν ένα μοναδικό χώρο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες που θέλουν να βρουν τα πάντα για το ποδήλατο και να καλύψουν κάθε τους απαίτηση.

Real Bike

Η φιλοσοφία μας

Συνέντευξη με τους ιδιοκτήτες της Real Bike
Μιχάλη Μανιό και Ειρηναίο Μάκαρη

Το Real Bike είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα ποδηλάτου. Είναι ένα σημείο συνάντησης των φίλων του ποδηλάτου, τόσο των νέων όσο και των πιο έμπειρων.

 

Στο Real Bike ζούμε με το ποδήλατο, είμαστε λάτρεις του ποδηλάτου και θέλουμε να σας μεταδώσουμε όλη αυτή την κουλτούρα, την αγάπη μας για τη φύση, τον υγιεινό τρόπο ζωής και τον αθλητισμό.

 

Για τους ανθρώπους της Real Bike το μέλλον βρίσκεται στην πράσινη ενέργεια. Το ποδήλατο πρέπει να μπει περισσότερο στη ζωή μας. Για το περιβάλλον, αλλά και για την υγεία. Τα αυτοκίνητα πρέπει να παραμείνουν στο parking, ώστε οι πεζοί και οι ποδηλάτες να απολαμβάνουν πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Το κατάστημα

Το κατάστημα ποδηλατών Real Bike δημιουργήθηκε στη Νάξο το 2014 από δυο φίλους, το Μιχάλη Μανιό και τον Ειρηναίο Μάκαρη, που αγαπούν το ποδήλατο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε αναβάτη: από παιδικά ποδήλατα ισορροπίας, ποδήλατα πόλης ή βουνού, μέχρι και ηλεκτρικά. Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές αντιπροσωπείες και παρέχουμε, εκτός από την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ, εξειδικευμένο service και αποσκουρίαση ποδηλάτων.

Welcome Post Image